Nyheter hösten 2022

Efterlängtad uppdatering och nyttig info

Från Telenor till Sappa
I slutet av augusti gick föreningen från Telenor till Sappa som Internet- och TV-leverantör. På grund av komplikationer under installationen behövde vi förlänga Telenors tjänster under ett par veckor, innan vi helt och hållet kunde gå över till Sappa. Detta innebär att boenden kommer få sin sista faktura från Telenor nu i september månad.

Porttelefonerna
Under V.41 väntas äntligen porttelefonerna åter vara i funktion!

Porten till Föreningsgatan 70
Tyvärr har inte dörrautomatiken fungerat som planerat och efter att ha haft både låssmeder och tekniker på plats, har problemet lokaliserats till portens ålder. Styrelsen undersöker nu leverantörer som kan justera portarnas skick.

Tvättstugan i 68:an
En tvättmaskin har beställts för att ersätta den trasiga tvättmaskinen i 68:an tvättstuga.

Förrådsinventering
En strålande insats av alla er som bytt ut lapparna på era förråd. Det är fortfarande några omärkta kvar och ni har nu en sista chans att märka upp förrådet, innan vi påbörjar inventeringen och klipper upp låsen till de förråd som saknar den nya lappen som styrelsen skickade ut.

Höststädning
Höststädning på gården kommer äga rum söndag 16 oktober, kl.11:00 då vi bl.a. kommer bära in utemöblerna, kratta löv och se till att vår innergård förblir mysig att vistas på även under de mörkare månaderna på året.
Som medlem i en Brf, är du medlem i ett kooperativ, där vi tillsammans äger och ansvarar för fastigheten, de gemensamma utrymmena och utemiljön. Det är ett gemensamt intresse att föreningen sköts så bra som möjligt och det är därför vi värdesätter att medlemmarna gör sig hörda. Har ni några önskemål om vad mer vi kan göra denna dagen, är ni välkomna med idéer!

Nabo förvaltare
Vi skulle vilja uppmana alla våra medlemmar att logga in på Nabos portal på nabo.se, detta kan du göra med Mobilt BankID.
På portalen finner du bl.a. alla dina avier med avgift och elräkningen för varje månad, samt information om din bostad. Genom Nabo har vi möjlighet att se till att vi har rätt mailadress till dig som boende, för att du ska få all väsentlig information.

 

Tack för ert förtroende! Vi ser fram emot att ses den 16/10 kl.11:00
Styrelsen