Föreningen går över till internet och TV via Sappa i augusti 2022

Detta innebär att vi tar farväl av Telenor som varit vår leverantör under en längre tid.

Vad behöver du som boende göra?

Uppdatering 5/7: Telenor har sagt upp alla internetabonnemang och du kommer få brev från Telenor. Du ska därför inte själv säga upp abonnemanget. 

Styrelsen kommer inom kort att dela ut information från Sappa om tjänsten vi kommer att ha från 23/8.

---

Du behöver säga upp ditt internetabonnemang hos din befintliga internetleverantör.

Om du har Telenor hittar du en guide på deras hemsida: https://www.telenor.se/support/fast-bredband/annat/avsluta-abonnemang-pa...

Vi rekommenderar att du redan nu tar reda på vilken uppsägningstid du har, så att ditt abonnemang avslutas i augusti.

De flesta nya abonnemang har en uppsägningstid på 1 månad, men de äldre abonnemangen kan ha på 3 månader.

VIKTIGT! Alla medlemmar som har Telenor ska returnera befintlig router till dem. Hur du gör detta står här: https://www.telenor.se/support/retur-av-utrustning/


Föreningen kommer att köpa in nya routers från Sappa, dessa tillhör föreningen och ska lämnas i lägenheten om du flyttar.

Bytet till Sappa kommer ske den 21 augusti 2022. Om du inte har sagt upp ditt gamla abonnemang vid det laget kommer Sappa att förse dig med internet, men du kommer att betala en extra avgift till din gamla internetleverantör i onödan.

Som tidigare kommunicerats kommer priset för internet att inkluderas i den befintliga avgiften, vilket innebär att du kommer fortsätta betala samma belopp som du betalar idag men att du får internet på köpet och du sparar pengar!

Hälsningar,
Styrelsen